Be2.be Review

Geen Mobiele AppGeen Mobiele WebsitePersoonlijkheidstest


DatingcategorieDaten met niveau

Be2 is een erg serieuze relatieservice. Be2 richt zich dan ook alleen op singles die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast Vlaanderen richt Be2 zich ook op singles in Wallonië. De relatiewebsite is dan ook zowel Nederlandstalig als Franstalig. Daarnaast heeft Be2 verscheidene edities over de hele wereld. Door de hoge kwaliteit van de relatiesite ligt het slagingspercentage bij Be2 erg hoog. Ca. 40% vindt via Be2 een nieuwe relatie.

De singles op relatiesite Be2.be

Bij Be2 vind je alleen serieuze singles. Meestal hebben deze singles een hogere opleiding dan gemiddeld en zijn deze singles echt op zoek naar een serieuze relatie. Mede door de persoonlijkheidstest zal je snel singles zoeken die echt bij je passen. Leuk detail: De persoonlijkheidstest is een gratis optie bij Be2.

Gratis inschrijven bij Be2

Met een gratis account op Be2 kan je al behoorlijk veel. Een nadeel is dat je niet alle foto's kan zien, maar je kan wel direct beginnen met het sturen van berichten naar andere singles. Daarnaast is de persoonlijkheidstest ook al volledig operationeel. Alle reden dus om een gratis account aan te maken voor Be2.

Be2.be review door Patrick,B

Datum:  31-12-2016   Cijfer: 1

Grotere oplichters kan je absoluut niet vinden. . Ze zijn in geen geval bezig met relaties. Enkel maar hoe ze zoveel mogelijk geld van je kaart kunnen halen. Ze proberen om mensen bang te maken door bv incasso bureaus in te schakelen , die dreigen dan weer met deurwaarders enz . Onmogelijk te begrijpen dat dit soort van situaties nog mogelijk is in deze tijden . Gewoon uitschot eerste klas

Be2.be review door Patrick

Datum:  05-04-2016   Cijfer: 1

Op eerste zicht ziet het er prima uit.Als je eenmaal door hebt hoe het werkt valt het zwaar tegen! gratis? Verre van . Ik heb op bijna elke datingsite waarvan ik al ooit gehoord had een kijkje gaan nemen .Dit wil zeggen dat je meestal een profiel moet aanmaken voor je iets te zien krijgt .Meestal is dit ook gratis. Als het me niet echt beviel verwijderde ik mijn profiel weer en ging naar de volgende site zonder problemen.Dat was wel even anders bij BE.2be ! .Als je een gratis account wil maken moet je je eerst registreren . Email adres invullen en wachtwoordje aanmaken en op "doorgaan" klikken . Hiermee ben je ook akkoord met de "terms & conditions" en de "privecy policy" zonder dat je ze evenwel te lezen krijgt alvorens je je registreert? Hierdoor kan je je ook niet meer uitschrijven zonder te betalen . Ook de procedure om je uit te schrijven is onduidelijk en belachelijk moeilijk gemaakt. En dan volgen de claims van BE2 om een idioot bedrag neer te tellen omdat ze je "in gebreke stellen" voor het niet betalen van je lidmaadschap voor de komende 3 maanden !? ondertussen blokkeren ze je account dus kan je je ook niet meer uitschrijven. EERST betalen !!! Je wordt dus gegijzeld !al snel schakelen zij een incasso bureau in dat hun vieze zaakjes moet opknappen !De handelswijze van BE2.be is in strijd met de Belgische handelswetgeving. Maar vermits ze je misleidt hebben met de suggestie een Belgische site te zijn maar hun zetel te Luxemburg hebben gevestigd komen ze hier mee weg .Ik heb advies ingewonnen bij een advocaat en die verzekerde mij dat zij voor de rechtbank geen poot hebben om op te staan maar vermits daar kosten aan verbonden zijn zien de meeste gedupeerden daar van af.Ik weiger te betalen voor iets dat ik niet heb genoten dus ga ik de confrontatie aan ! Wordt vervolgd !!!!

Be2.be review door rita van hecke

Datum:  02-12-2015   Cijfer: 6

ik zo betalend lid willen worden maar vindt op mijn bankkaart niet die laatste cijfer om in te vullen en daar door lukt het niet en wat nu

Jouw mening over Be2.be


Je naam:
Welk cijfer zou je Be2.be geven?

Beschrijf je ervaring met Be2.be


Kosten Be2.be

Gratis lidmaatschap € 0,-
1 Maand premium lidmaatschap € 39.95


Top 5 Datingsites Vlaanderen

Relatieplanet.be - Grootste van de Benelux

 • Grootste van de benelux
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar

EliteDating - Luxe datingsite

 • Veel hoger opgeleiden
 • Persoonlijkheidstest
 • Veel gratis mogelijk

Tesamen - Niet-commerciele datingdienst

 • Erg betrouwbaar
 • 100% Transparant
 • Niet commercieel

Parship.be - Wetenschappelijke test

 • 38% kans op succes
 • 85% is 30+
 • 51% vrouwen

Be2 - Datingsite met kwaliteit!

 • Hoge kwaliteit
 • Persoonlijkheidstest
 • Veel gratis functies